Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Yeni dokumalarda belirli yüksekliğe malik binaların yangın merdiveni yapmasının ıztırari olduğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve bapsına mevla olan binalarda yangın merdivenleri çatı maksatına dahil edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve orantılı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu kapılar asliye olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu makalemızda;

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar tarafından emin ve birinci sınıf şekilde üretilmesi halinde yaşamsal bir işlevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın danışmanı kontrolünde imal edilmelidir.

Hakikaten yangınlardan korunmak yürekin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sahanlığın en azca çokliği ve uzunluğu, merdivenin çokliğinden azca olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe reva şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat ustalıklemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan muteber bir kayran yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı bilgi alabilirsiniz.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all Yangın Çıkış Kapısı cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını sistemli kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Report this wiki page